Kleur
Kleur
Merk
Prijs
-
Maat
Maat

Sixton

Toont alle 7 resultaten

Sixton® werksschoenen

Voor de meest stijlvolle bescherming van jouw voeten en de beste pasvorm verkrijgbaar. Super comfortabel!

De schoenen van Sixton staan bekend om het lichte gewicht en uiterst robuuste Italiaanse kwaliteit. Er wordt namelijk in deze schoenen geen staal gebruikt, waardoor ze zo licht zijn.

Deze goed afgewerkte schoenen zijn van de hoogste kwaliteit, hebben een mooie uitstraling en zijn tot in elk detail goed afgewerkt. Hierdoor zijn de schoenen extreem comfortabel.

​​​​De werkschoenen van Sixton Peak zijn echte lichtgewicht werkschoenen. Menigeen kijkt verbaast als ze zo een veiligheidsschoen in handen nemen. De schoenen zijn niet alleen erg licht van gewicht maar bovenal ook erg flexibel en hebben zeer goede schokabsorberende eigenschappen. Dat zorgt er voor dat je veel minder moe thuis komt na een dag hard werken.
Hoewel zeer persoonlijk maar deze werkschoenen hebben over het algemeen misschien wel de allerbeste pasvorm op dit moment verkrijgbaar.

Sixton Peak onderscheidt zich door het gebruik van top kwaliteit High Tech materialen. De veiligheidsschoenen van Sixton Peak worden vervaardigd door gebruik te maken van de allerlaatste technologieën. Het complete productie proces is onderhevig aan permanente kwaliteit controle.
Een goed voorbeeld  van deze High Tech materialen is het gebruik maken van de OUT DRY ® membraam technologie. Hierdoor heb je nooit meer natte voeten tijdens het werk. Of het gebruik van AIR PLUS® . Dat is 3D voering materiaal dat zorgt voor hygiënisch en comfortabel draagcomfort. Maar ook het DYNAMIC CONTROL ®  principe; hielbescherming voor extra veiligheid en stabiliteit.

Heb je vragen of wil je graag advies kom dan eens langs in onze showroom.