Kleur
Kleur
Merk
Prijs
-
Maat
Maat

Maxguard

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Maxguard

In de webshop van Schoenen van Staal vind je onder andere het topmerk Maxguard die zowel sneakers, werkschoenen als veiligheidsschoenen hebben. Maxguard staat bekend om Duitse, betrouwbaarheid, design en comfort.

Binnen ons assortiment vind je schoenen van dit topmerk tot veiligheidsklasse S3. Dit betekent dat deze schoenen voorzien van een gesloten hiel, stalen neus, antistatisch- en energieopname in de hak. Een S3 schoen kan zelfs in vochtige omstandigheden gedragen worden. Kies je voor Maxguard sneakers, werkschoenen of veiligheidsschoenen? Dan ben je verzekerd van Duitse kwaliteit tegen Nederlandse scherpe prijzen.

 

100% tevredenheidsgarantie bij Maxguard sneakers, werkschoenen en veiligheidsschoenen

Wij van Schoenen van Staal staan 100% achter onze producten en dienstverlening. Daarom geven wij jou 100% tevredenheidsgarantie. Maar dat is nog niet alles. Koop je Maxguard sneakers, werkschoenen of veiligheidsschoenen bij ons? Dan gelden de volgende zekerheden:

  • Laagste prijsgarantie;
  • Gratis bezorgd;
  • Niet goed, geld terug;
  • Veilig online betalen;
  • Achteraf betalen mogelijk;
  • 30 dagen retourrecht.

Bij ons loop je dus geen risico en wij kunnen niet wachten tot dat wij jouw bestelling kunnen klaarmaken en kunnen opsturen.

Wanneer te kiezen voor Maxguard veiligheidsschoenen?

Wij begrijpen dat het lastig om de juiste Maxguard veiligheidsschoenen en werkschoenen uit te kiezen. Daarom helpen wij jou graag bij het maken van deze keuze. Moet je bijvoorbeeld tijdens je werk veel op je knieën werken in een droge omgeving? Dan kan je kiezen voor Maxguard sneakers. Ben je werkzaam op een bouwplaats of een natte omgeving waar bijvoorbeeld laswerk of chemicaliën van pas komen? Dan is het verstandig om te kiezen voor Maxguard veiligheidsschoenen en werkschoenen met een hoog model. Heb je vragen? Dan kan je ons altijd bereiken op het telefoonnummer 06-34865580.