Kleur
Kleur
Merk
Prijs
-
Maat
Maat

Lavoro

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Dames en heren vinden de perfecte werkschoenen bij het Portugese merk Lavoro.

Dit topmerk uit Portugal is een van de tien grootste Europese producenten op het gebied van werk- en veiligheidsschoenen. Deze stijlvolle, stevige maar tegelijk comfortabele werkschoenen van Lavoro voor dames en heren koop je bij SchoenenvanStaal.

Dames en heren vinden de perfecte werkschoenen bij het merk Lavoro. Dit topmerk uit Portugal is een van de tien grootste Europese producenten op het gebied van werk- en veiligheidsschoenen. Deze stijlvolle, stevige maar tegelijk comfortabele werkschoenen van Lavoro voor dames en heren koop je bij SchoenenvanStaal. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste schoen. Kom langs in onze showroom in De Meern voor persoonlijk advies. Centraal in Nederland gelegen pal aan de A2 en A12 snelweg. Ruime en gratis parkeer gelegenheid. Bel liefst even van te voren voor een afspraak.

Koop goede en stijlvolle ondersteuning voor je voeten

Werkschoenen zijn een belangrijk onderdeel van je werkkleding. Als je bewegend werk uitvoert, gebruik je je voeten de hele dag. De schoenen van Lavoro beschermen je voeten optimaal en zorgen dat je na het werk niet uitgeput thuiskomt. Daarnaast draag je altijd de laatste mode van het seizoen, door de mooie ontwerpen en hippe modellen. Zie jij jezelf wel werken op deze schoenen? Bestel ze dan snel. Regelmatig hebben we ook Lavoro werkschoenen voor dames in de aanbieding, zodat je extra voordelig stevig schoeisel in huis hebt. Heb je vragen? Bel dan even naar 06 – 34 86 55 80. Uiteraard zien we je ook graag verschijnen in onze showroom in De Meern.