Klantenservice

Contact

Via de contactpagina kan je contact met ons opnemen.


Verzend informatie

Voor bijna alle producten op onze webshop geldt dat wanneer je deze op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dat je dit de volgende dag bezorgd krijgt.

Het kan echter voorkomen dat een product, ondanks zorgvuldig voorraadbeheer, niet op voorraad is. Wanneer dit het geval is zoeken we contact met jou om de levertijd te bespreken. Over het algemeen kunnen wij bij de leverancier binnen 1 dag je product binnen hebben.

Verzendkosten

Bij bestellingen onder €39,95 exclusief BTW brengen wij €7,50 verzendkosten in rekening. Boven €39,95 worden jouw product(en) gratis thuis bezorgd.

Verzendmethodes

Wij verzenden alle pakketten via PostNL. We sturen jou een email met daarbij een Track & Trace code zodat jij jouw bestelling kan volgen.

Het is ook mogelijk de product(en) af te halen wanneer dat jou uitkomt. Wanneer jouw bestelling onder lager is dan €39,95 kan je jouw product natuurlijk gratis op halen in onze, centraal in Utrecht gelegen, showroom.


Retourbeleid

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet tevreden bent over jouw aankoop. Je kan dan altijd jouw product retourneren of ruilen. We vragen je of je dit aan ons kunt laten weten via: info@schoenenvanstaal.

Je kan jouw producten retour sturen naar:
Schoenen van Staal
Straatweg 250
3621BZ Breukelen

Houdt er alsjeblieft rekening mee dat de kosten die zijn verbonden aan het retour sturen van de producten voor eigen rekening zijn. Wanneer wij de producten hebben ontvangen, maken wij binnen 2 werkdagen het geld terug naar je over. Of, wanneer je wilt ruilen sturen we binnen 1 werkdag de nieuwe product(en) naar je terug.

Retouren en ruilen kan binnen 30 dagen mits alle producten die ongedragen zijn en de originele verpakking, kaartjes en labels bevatten.

Vanzelfsprekend mag je ook langskomen om in onze showroom in de Meern de product(en) te ruilen of te retouren binnen 30 dagen.


Betaalmogelijkheden

Het is bij ons mogelijk om te betalen op de manier die jij fijn vindt. Wanneer de betaling geaccepteerd is krijg je een bevestiging in je mailbox. In alle gevallen is je betaling aan ons veilig, omdat wij een beveiligde verbinding gebruiken.

iDEAL

De meest gebruikte manier van betalen is iDEAL. Hiermee kan direct geld overmaken via jouw bankrekening naar onze bankrekening. De banken die waarmee wij verbonden zijn, zijn: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

Vooraf overmaken

Wanneer je kiest om vooraf over te maken, zullen wij jouw bestelling in behandeling nemen zodra we de transactie hebben ontvangen.

Op rekening (alleen na akkoord)

Er kan worden gekozen voor op rekening betalen. Echter geldt dit voor particulieren, bedrijven en organisaties waar een akkoord aan is gegeven. De betalingstermijn van facturen is 14 dagen.

PayPal

Het is ook mogelijk om te betalen via online betaalsysteem PayPal. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een email adres. Op deze online rekening kan geld worden gestort, maar deze rekening kan ook worden gekoppeld aan een bankrekening of creditcard.

Visa en MasterCard (creditcard)

Je kan er ook voor kiezen om je bestelling te betalen via creditcard.


Garantievoorwaarden

Schoenen van Staal hanteert een termijn van 6 maanden garantie op fabrieksfouten en productiefouten. Dit geld niet voor producten die niet op de juiste manier zijn gebruikt en om die reden kapot zijn gegaan. Bijvoorbeeld het uittrappen van je schoenen is funest voor schoenen en kapotte elementen als gevolg van dit gebruik valt daarom ook niet binnen de garantie. Gebruikssporen en slijtage vallen niet onder de garantie. Het zijn immers werkschoenen.

Is er toch iets met je producten aan de hand en valt dit binnen de garantievoorwaarden? Neem dan even contact met ons op via info@schoenenvanstaal.nl Graag vragen we je om zo specifiek mogelijk te zijn wat betreft de omschrijving van het probleem en daarbij verschillende foto’s toe te voegen. We nemen je probleem zo snel mogelijk in behandeling.


Welke schoenmaat moet ik kiezen?

Je komt er maar op 1 manier achter, meet je schoenmaat!

Zet uw voet (met sok) op een stuk papier, met uw hak tegen bijvoorbeeld een plint en zet een streep bij uw langste teen (vaak uw grote teen). Doe dit daarna met uw andere voet. U bepaalt uw grootste voet en meet hier de afstand van de pijl. Dit is de lengte van uw voet. In onderstaand tabel vindt u welke schoenmaat daarbij hoort. Kosteloos omruilen voor een andere maat veiligheidsschoen kan altijd.

Toch nog aan het twijfelen over welke maat je hebt? Je kan altijd ons bellen (0634865580) of een mailtje sturen naar info@schoenenvanstaal.nl

Langskomen mag natuurlijk ook altijd. Wel graag even van te voren bellen.

EUR 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
UK 3,5 4 5 6 6,5 7 8 9 9,5 10 11 12
Centimeters 23,1 23,5 24,3 25,2 25,6 26 26,9 27,7 28,1 28,6 29,4 30,3

 

MAANDAG 15 JULI IS ONZE SHOWROOM GESLOTENINTERNET BESTELLINGEN WORDEN GEWOON VERSTUURD.