Nederlands
Rapide Ledervet
0 Reviews | Review toevoegen

Ledervet van Rapide verzorgt lederen schoenen en verlengt de levensduur hiervan. Het vet houdt het leer soepel en maakt het waterafstotend. Het trekt goed in en conserveert het leder.

Verzendkosten

€ 7,50 

Standaard levertijd

1 dag

€ 5,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

  • Geschikt voor al je lederwaren
  • Blank, kleurloos
  • Houdt je lederen schoenen soepel en waterafstotend
Met dit leder vet onderhoudt jij jouw schoenen optimaal. Doordat het ledervet in het leer trekt, zorgt het ervoor dat het leer soepel blijft, niet uitdroogt en waterdicht blijft..Je wilt nog heel lang genieten van jouw werkschoenen. Dit ledervet helpt je om langer van jouw schoenen te genieten. Leer is een natuurproduct en heeft dus onderhoud nodig. Door jouw werkschoenen regelmatig in te vetten met ledervet blijven ze soepel, gaan langer mee en blijven ze er strak uitzien.
Gebruiksaanwijzing: Met een doekje of sponsje goed inwrijven, enige tijd laten intrekken en uitwrijven. Bij regelmatig gebruik blijft het leer lekker soepel en waterafstotend. Verlengt de levensduur van jouw schoenen.

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
3a5205d8e1e322e24df74a51d17a775d.jpg
 
 
 
00be1830cc549bfa437c1fb6e365bd09.jpg